Recensies

Recensie van Pim en Iris

Hoi Ria,

Wij willen jou enorm bedanken voor jou fantastische bijdrage op onze bruiloft. Pim en ik hebben een geweldige dag gehad met enorm veel liefde en aandacht van elkaar en iedereen. Echt top.

Marcella Tenlima fotografie.

Groetjes Pim en Iris

Recensie van Sylvia en Aad

21 mei 2022

Beste Ria,
Sylvia en ik willen je graag nog even complimenteren over de wijze waarop je de huwelijksceremonie hebt voltrokken.
Aandacht voor de persoonlijke details van Amber en Wilbert!
Maar natuurlijk ook hoe je Luca en Evan hebt betrokken bij het feest.
Het “ ja zeggen “, “ het
ondertekenen “ en het “ afhameren “.
Heel origineel.

Nogmaals de complimenten en succes bij alle volgende bruiloften die je de komende periode allemaal gaat regelen.

Groeten.
Sylvia en Aad.

Recensie van Margaux en Armin

20 september 2020

Lieve Lieve Ria,

Wat heb je ons huwelijk geweldig mooi en leuk voltrokken, zo spontaan! Mijn schoonmoeder vond u zo leuk en ze zei zelfs:”Ik ben bij een hoop huwelijken geweest maar zo’n leuke ambtenaar heb ik niet eerder meegemaakt.” De rest van ons gezelschap heeft ook vol lof over jou gesproken. Enorm bedankt, je doet het echt met liefde en vanuit je hart en dat is heel mooi! We hebben een geweldige dag gehad!

Veel liefs en dikke knuffel van ons.

Margaux en Armin

Recensie van Mervyn en Inge

Lieve Ria,

Het is alweer even geleden maar wat genieten wij nog steeds na!! Bij elke gedachte weer kippenvel, want wat heb jij onze ceremonie prachtig geschreven/verwoord. Wij hadden het nooit zo persoonlijk en liefdevol verwacht, je hebt zelfs stiekem samen met onze ceremoniemeester ervoor gezorgd dat onze 12jarige lieve Nina ons kwam toespreken, SLIK wat was dat een prachtige en lieve verassing!!
Lieve Ria, wij willen je hartelijk danken voor de prachtige bezegeling van onze liefde!! Na 13 jaar echt MR&MRS ❤️

Liefs,
Mervyn & Inge

Recentie van Margot en Sven

22 oktober 2018

Intussen zijn we wat bekomen van ons prachtig trouwfeest en met de mobilhome voor een weekje vertrokken.
Langs deze weg willen we je nogmaals hartelijk bedanken voor het verzorgen van onze ceremonie.We hebben eigenlijk bijna geen woorden voor wat je toespraak voor ons betekend heeft Je hebt dit werkelijk prachtig gedaan!!Het was grappig, ontroerend, … De meeste gasten hadden nog nooit een alternatieve huwelijksceremonie meegemaakt en allen waren ze vol lof over jou.Vooral de persoonlijke toets en de manier waarop jij dit hebt voorgedragen konden op enorm veel complimentjes rekenen.Echt waar, Ria, een dikke merci!!!
Jij hebt heel veel betekenis gegeven aan ons huwelijk en dit zullen we voor altijd koesteren.Het was enorm fijn je te leren kennen!
We hadden je heel graag ter plaatse uitgebreid willen bedanken, maar het ging ineens zo rap met de felicitaties, de aansluitende receptie, …
Je krijgt sowieso nog een bedanking van ons, maar daarvoor wachten we de foto’s van Denise af.
Vele groetjes, heel veel liefs en misschien tot later nog eens.

Margot en Sven

Recensie van Maikel en Kirsten

maandag 9 oktober 2017

Ria wat ben je een prachtmens!!

Op de trouwbeurs kwamen wij jou tegen, het klikte gelijk zo goed dat we diezelfde dag terug gekomen zijn om je persoonlijk te vertellen dat je ons mocht trouwen. We waren er beide zo zeker van dat jij het maar moest doen! Mee naar Schotland! Een van de landen die je nog niet als trouwlocatie had gehad. Je kwam gezellig bij ons op de koffie en wij vertelde je ons liefdes verhaal. Het contact via de app, messenger of mail was allemaal geen probleem en je reageerde echt snel. Zelfs andere vragen wat betreft de trouwerij had je een antwoorden op.Met wat huiswerk en vragen van de familie heb je er een mooie ceremonie van gemaakt. Het was echt ons verhaal, alsof je ons al jaren kende. Je hebt er echt werk van gemaakt.De dag zelf, in Schotland. Je wilde overal mee helpen, en hoewel het trouwen zelf een stuk later kwam dan gepland (tja, aan het weer doe je niks aan..) bleef je ontzettend flexibel en rustig. 2 Weken na de trouwerij nog contact gehad om te vragen hoe wij het ervaren hadden, echt zo lief..
Heel erg bedankt voor alles. Wij hadden echt geen ander willen hebben.

Dikke knuffel Maikel en Kirsten

Recensie van Manon van Herwijnen

31 mei 2017 Inmiddels alweer meer dan 3 maanden geleden dat Ria ons getrouwd heeft. Wat een super vrouw die ontzettend

veel hart heeft voor haar vak. De speech was heel persoonlijk met veel humor. Vanaf het eerste moment van onze ontmoeting bij Dudok in Rotterdam was er een klik. Iedereen die op zoek is naar een zeer betrokken trouwambtenaar, stop met zoeken en maak een afspraak met Ria

 

Recensie van Mirabella

Afgelopen 21 mei zijn wij getrouwd! Kon vandaag mijn foto’s bekijken van de fotograaf omdat we op huwelijksreis waren, graag wilde ik een aantal foto’s delen. Daarnaast wil ik Ria Andrea bedanken! Wij hadden nog geen trouwambtenaar en zijn hier pas laat mee begonnen, velen waren helaas ook veel te duur totdat Ria mij een berichtje stuurde en de rest was geschiedenis. Ontzettend veel humor en ons verhaal prachtig verwoord! Een super lieve vrouw en wie nog op zoek is naar een ceremoniemeester die met jullie meedenkt en zich totaal richt op jullie verhaal en wat jullie prettig vinden is Ria een topper!

Ervaring van Maaike:

“Ria wat heb je het fantastisch gedaan! De tekst was erg persoonlijk, alsof je ons heel goed kende. En dat voelde ook wel zo door het vele contact wat we gehad hebben in de maanden ervoor. Ria is een fijn warm mens die ik iedereen van harte aan kan raden!”

Ervaring van Janiek Borst-Boer:”Wij hebben de communicatie met Ria als erg prettig ervaren. Ria steekt veel tijd in de voorbereidingen voor je grote dag en dit is te merken! Wij hebben een fantastische dag gehad mede dankzij Ria.”

Ervaring van Renee Bakker:

“Ja ik wil Ria zegt alles in 1 zin! Onze eerste afspraak was in Den Haag waar wij heerlijk een drankje samen hebben gedronken en hebben gebabbeld. Ria verplaatst zich goed in het bruidspaar, dat vonden wij erg belangrijk aangezien wij een familie probleempje hadden. Ria ging hier heel goed mee om en dacht hier goed over mee. Na deze afspraak hebben wij nog veel mail contact gehad. We kregen huiswerk over elkaar, zodat Ria haar speech hier op kon baseren en ze nam zelfs de tijd om iedere getuige even te bellen en een aantal vragen aan te stellen. De ceremonie is echt enorm persoonlijk, ze steekt er veel tijd in dat kan je echt merken! Naast al deze positieve punten is Ria ook gewoon een ontzettende gezellige vrouw! Wij bevelen Ria aan iedereen aan! Echt een topper. “

Beste Ria..

Bedankt voor je enthousiaste medewerking. Dat was boven verwachting. Geen moeite te veel om je in onze situatie te verdiepen.Dat leidde dan ook tot een fantastische speech die zeer persoonlijk was. Zelfs onze getuigen waren erg onder de indruk. We zijn al een hele week getrouwd en het voelt nog steeds goed!

Hartelijke groeten

Rene en Kim

Dear Ria,

Thanks again for the wonderful ceremony last Friday. We both loved your speech, we found it beautiful with a good mix of humour – exactly what we hoped for!
We are still reliving and enjoying the wonderful day we had and your contribution to it was incredible. Many of our friends told us afterwards that they also loved the humor, honesty and cheerfulness in your speech. We both feel extremely blessed and honoured that you were the one to marry us and could be a big part of our special day – a day we will never forget.

Hope you also had fun, and enjoy the winter season!

Love,

Pui & Wouter

Ria Bedankt

Een bruiloft plannen is iets wat je met de juiste persoon, met veel plezier kan beleven. Al gaat de meeste stress juist zitten in de kleine dingen, de grootste lol zit hem in de grote lijnen. Een van deze grote lijnen is natuurlijk de ceremonie. En vergis je daar niet in, dit is essentieel en kan behoorlijk fout lopen. Namen die worden verwisseld met het volgende bruidspaar, fout uitgesproken, of een of ander goeroe praatje over hoe jouw beige pak, de kleur beige, vertrouwen betekent, terwijl haar ivoorkleurige jurk, betrouwbaarheid betekent….ja ja. Zo hadden wij ook een bruiloft, waar moederlief hertrouwde met een man die absoluut niet met haar kinderen overweg kon en werd er vrolijk verteld dat zij nu een nieuwe vader kregen. Nee mensen, vergis je niet, een trouwambtenaar komt in vele soorten en maten. Wij wilden dus een eigen, zelfstandige ambtenaar! (babs) Al zoekende kwamen wij uit bij de pagina van Ria Kuipers en zagen daar een vrolijke foto die ons wel aansprak, wij gaan eens bellen. Alsof we elkaar al jaren kende, maar lang niet hadden gesproken, hebben we een hartstikke leuk gesprek gehad met een nog beter einde, toen we het eens werden. Al spoedig werden we uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, waarbij we zeer hartelijk werden ontvangen en goed zijn verzorgd. Wat een gezellige middag was dat en wat hebben we gelachen. Samen hebben wij om de beurt ons verhaal gedaan en Ria maakte notities. Een paar dagen later ontvingen wij een vragenlijst die we apart van elkaar moesten invullen en verder hebben we gaandeweg veel contact gehouden met vragen hier en anekdotes daar. Toen kwam de dag zelf, wat een sprookje. Echt de mooiste dag van ons leven, alles er op en er aan, alles verliep perfect en wat een mooie ceremonie. Ria heeft echt de belangrijkste punten uit onze verhalen weten te plukken en heeft daar een zeer mooie, emotionele, maar ook humoristische speech van weten te maken. Ook haar betrokkenheid en het betrekken van de getuigen en andere gasten maakten het plaatje af. Ze heeft het fantastisch gedaan en wist precies de juiste snaren te raken. Geen opgedreund saai verhaal, maar persoonlijk, voor ons en over ons. Ria heeft echt de tijd en moeite genomen om ons te leren kennen en zo ook over ons te kunnen spreken, vol emotie en humor. Een absolute aanrader voor ieder bruidspaar. Je vind ze niet spontaner, je vind ze niet beter. En geloof me, we hebben wat afgezocht en zijn kieskeurig en perfectionistisch.

Nogmaals, een dikke tien!!

Bas en Yolanda

Lieve Ria

Mede namens mijn man wil ik je ontzettend bedanken voor je mooie speech bij onze huwelijksvoltrekking op 20 juni 2014. Hij was echt perfect. We hebben er veel positieve reacties op gekregen en ik stond versteld van hoe goed je alles had opgeschreven, het klopte helemaal! We kijken allebei met veel plezier terug op onze dag en willen je nogmaals bedanken voor jouw rol daarin!

Stephan en Monique

Lieve Ria,

Heel erg bedankt voor de hele mooie trouwdag in Denia Spanje. Van tevoren hebben we een aantal keren telefonisch contact gehad en het klikte eigenlijk meteen! Hebben het nog over New York gehad en dat we in eerste instantie een huwelijk in Las Vegas wilden doen. Ik in een ordinaire jurk en in een kitscherig kapelletje maar omdat we onze kids erbij wilden hebben toch hebben gekozen voor iets dichterbij waar de kids meer aan zouden hebben.
Dat we nog eens naar Amerika willen heb je ook leuk verwerkt door ons “vows” te laten schrijven. Dat gaf de ceremonie een leuk en eigen en net effe anders tintje. Precies waar wij van houden!
Ook de cocktail en gezellig samenzijn in strandrestaurant Arizona vonden we heel erg leuk. Ben nog steeds dankbaar voor de slippers die ik van de vriendin van Lex (de fotograaf) heb gehad. Mijn voeten waren daar echt aan toe, haha!

Ria, nogmaals heel hartelijk bedankt voor je ceremonie! We kunnen niet wachten tot we alle foto’s van Lex hebben gehad…

Groetjes, Stephan en Monique Laagland Winder