Ceremonieel huwelijk

ria andrea

Ceremonieel huwelijk

In plaats van een wettelijk huwelijk kunnen jullie ook kiezen voor een Ceremonieel Huwelijk. Jullie trouwen dan bijvoorbeeld op een maandagmorgen voor de wet (gratis, of voor een klein bedrag) en later, op jullie feestdag, houden jullie een ceremonie.
Bij een ceremonie zeg je JA met je hart, je schuift elkaar de ringen om de vingers, je geeft elkaar een kus, er is ruimte om jullie vows uit te spreken, en familie en/of vrienden kunnen desgewenst ook iets vertellen. Live muziek is ook mogelijk. Wil je je geliefde toezingen? Geen probleem. Tying the knot? Een zandceremonie? Alles is bespreekbaar.
De ceremonie op maat, verzorg ik geheel naar jullie wensen.
Samen met jullie maak ik er een warme, liefdevolle en sprankelende ceremonie van. Een ceremonie die bij jullie past, waarbij jullie JA zeggen met heel je hart!
De voordelen van een ceremonieel huwelijk zijn:
– Kostenaspect: het is meestal voordeliger dan via de gemeente trouwen op een locatie. Ik kom weleens op een kasteel waarbij mensen 1200 euro kwijt zijn, als ze zich door mij laten trouwen via hun gemeente. Kiezen ze voor een ceremonie, dan liggen de kosten meer dan de helft lager.Inclusief de reiskosten en de BTW!
– Het is allemaal wat persoonlijker, er is geen tijdsdruk.
– We vullen hem samen in, nemen daar alle tijd voor.
– Alles wat jullie graag willen is mogelijk, ook jullie eventuele kinderen krijgen een mooie rol in jullie ceremonie.

Ook voor trouwen in het buitenland is een ceremonieel huwelijk de ideale oplossing. Geen gedoe met papieren en extra kosten, neem gewoon je eigen ceremoniespreker mee.
Ik ben inzetbaar in heel Nederland, Europa en Verenigde Staten. Ik beheers veel Europese talen.
Meer weten? Bel met 06-24636973 of mail met ria@jaikwilria.nl